fbpx

CNC Draaier

Solliciteer nu

CNC Draaier

Beschik jij over de nodige kennis van CNC frezen en/of draaien en ben je op zoek naar een afwisselende functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid? Dan wil jij deze rol als CNC Draaier in onze internationaal georiënteerde bedrijven niet mislopen!

Full-time · De Spiraal/Tribelt

Over de rol

Glimlachend stap je de gereedschapmakerij binnen. Deze dinsdagochtend begint met een kort overleg met de werkvoorbereiding over de planning. Toch verloopt elke dag weer anders en daar geniet jij juist van. Je weet wat er moet gebeuren, maar uiteindelijk bepaal jij hoe je dat aanpakt.

Dan komt een van de operators uit de fabriek haastig op je af: “Er is een belangrijk onderdeel kapotgegaan. Wil jij even meekijken?” Oei, dit heeft spoed. Volgens jou heeft dit de prioriteit, maar je overlegt eerst met je collega’s en Verkoop of het haalbaar is. Jullie zijn het erover eens, gelukkig. Op naar de draaibank. In mum van tijd heb jij deze correct ingesteld. Terwijl de draaibank de bewerkingen uitvoert, maak jij een nieuw programma met behulp van Edgecam. Inmiddels heb jij deze software je helemaal eigen weten te maken. Niet veel later kan er een nieuw, identiek stuk gereedschap naar de fabriek, tot groot genoegen van je collega’s. Dat maakt jouw werk zo mooi: jouw afdeling is de spil in de fabriek. Je ziet de gereedschappen terug in de machines van Tribelt en de Spiraal. En als je dan van een collega hoort dat de productie door jouw inspanningen nog soepeler verloopt, is jouw dag helemaal compleet.

Een greep uit jouw werkzaamheden

 • Als CNC Draaier/Frezer ben je, net als alle andere collega’s, een belangrijke schakel binnen het productieproces. Je bent een ondersteunende factor voor de fabriek en productie.
 • Jij bent verantwoordelijk voor de productie van gereedschappen en andere producten. Je bent in staat om draai- en freesbanken in te stellen en zelfstandig machineprogramma’s te schrijven met behulp van Edgecam.
 • Soms komen er ad-hoczaken tussendoor, zoals het onverhoopt defect raken van een stuk gereedschap. Jij zorgt er dan voor dat er z.s.m. een identiek product van de draai-/freesbank komt.
 • Er komt veel planning, communicatie en overleg kijken bij deze functie. Jij weet waar de prioriteiten liggen, schat de programmeertijd in en schakelt met andere afdelingen. Denk aan Engineering, Inkoop en Verkoop om te controleren of de benodigde materialen beschikbaar zijn.
 • Efficiëntie is essentieel en jij denkt hier actief in mee. Zo zorg jij er tijdens het schrijven van nieuwe programma’s voor dat de machines blijven lopen. Tegelijkertijd dragen jouw werkzaamheden bij aan een steeds beter verloop van het productieproces.

Waar ga je werken?

Wie heb je voor je? De Spiraal en Tribelt, aangenaam. Tribelt ontwikkelt en produceert een uiteenlopende range aan metalen transportbanden. En dat allemaal in onze eigen fabriek in Haaksbergen. Bij zusteronderneming De Spiraal, eveneens gevestigd op onze productielocatie in Haaksbergen, zijn we gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van technische veren en industriële draadproducten. Door deze ijzersterke combinatie hebben we alles binnen handbereik en kunnen snelle doorlooptijden worden gegarandeerd.

De uiteenlopende wensen van onze klanten zijn nooit te gek. Met ons moderne, uitgebreide en geavanceerde machinepark hebben we voor nagenoeg elke opdracht de juiste productiemiddelen in huis. Met meer dan 70 jaar ervaring denken we vanaf het begin tot eind mee met de klant. De klant vraagt, wij draaien!

Hoe ziet onze organisatie eruit en wat kan je bij ons vinden?

Bij de Spiraal en Tribelt investeren wij in onze klanten en medewerkers. Hierdoor bieden wij de klant de beste kwaliteit en zorgen wij ervoor dat jij als collega het uiterste uit jezelf kunt halen. Met beide zusterbedrijven onder één dak is er altijd wel een uitdaging te vinden en kun jij je eindeloos ontwikkelen tot het hoogst haalbare. Verveling? Dat kennen we bij de Spiraal en Tribelt niet! We zijn hier altijd op zoek naar de nieuwste productietechnieken en –methoden en richten onze bestaande processen zo efficiënt en flexibel mogelijk in. Hierdoor leveren wij altijd producten van kwaliteit én kunnen wij levertijden minimaliseren.

Als CNC Frezer ga je aan de slag in een divers bedrijf van ongeveer 140 medewerkers, verdeeld over 11 afdelingen. Jij speelt een belangrijke rol op de gereedschapmakerij, waar je zelfstandig taken uitvoert en tegelijkertijd veel samenwerkt en overlegt met je collega’s. Ook schakel je met andere afdelingen, zoals Engineering, Productie, Inkoop en Verkoop. Je hebt een onmisbare rol, want jij zorgt er samen met je collega’s voor dat het productieproces zo efficiënt mogelijk verloopt. Heb je ergens hulp bij nodig? Dan weten we elkaar, vanwege de open cultuur en platte organisatiestructuur, gemakkelijk te vinden.

Wat vragen we van jou?

 • Heb jij de nodige kennis van frezen en/of draaien op zak?
 • Ben je flexibel, sociaal en op zoek naar een functie vol uitdaging, afwisseling en vrijheid?
 • Staan kwaliteit en efficiëntie bij jou voorop?
Ja? Reageer dan direct!


Wat krijg je van ons?

 • Een mooie, uitdagende baan bij een internationaal georiënteerd bedrijf.
 • Marktconform salaris, afgestemd op jouw kennis en ervaring.
 • 27 vakantiedagen en 13 adv-dagen
 • Reiskostenvergoeding van €0,21 per kilometer.
 • Afwisselende werkdagen met een gevarieerd team in een zeer modern en uniek machinepark.
 • Goede ondersteuning en een grote groep fijne, ervaren collega’s.
 • De ruimte om een groot deel van je functie zelf in te richten en jezelf te ontwikkelen. We bieden je eindeloze doorgroeimogelijkheden binnen Tribelt én de Spiraal.

Collega Tom Wilms vertelt 

"Mijn Naam is Tom Wilms. Ik ben hier vijf jaar geleden begonnen als CNC draaier op de Gereedschapmakerij. In deze vijf jaar heb ik mijzelf goed kunnen ontwikkelen en ben ik nu klaar voor een volgende stap. Om deze reden zijn wij op zoek naar een nieuwe collega die samen met mij deze volgende stap wil realiseren. Ik voel mij goed thuis in dit bedrijf, zeker omdat ik een goede balans heb weten te vinden tussen werk en privé. Flexibiliteit in de werkroosters is hier heel prettig en geeft veel vrijheid en rust voor mij. Vrijheid heb je hier toch al. Zeker de mensen die verantwoording willen nemen, krijgen hier alle ruimte om het werk in te delen en zichzelf te ontwikkelen. Het is hier echt “geven en krijgen” en niet “geven en nemen”. Kortom: ik word gezien als mens en gewaardeerd als collega. Deze combinatie is voor mij heel veel waard.”

Solliciteer

Gaat jouw hart sneller kloppen van deze vacature? Wacht dan niet te lang met solliciteren en grijp deze baan voordat een ander ermee vandoor gaat.

Voor vragen over de functie en/of de procedure kun je contact opnemen met Martijn Vos, via solliciteren@despiraal.nl of bel naar 074 291 45 08.

Vragen ?

Neem contact op met Martijn Vos voor meer informatie.


T: 074 291 4508

solliciteren@despiraal.nl